Rreth nesh

Misioni yne

Misioni ynë: Krijimi i ATS më të mirë në botë

Ne e bëjmë të lehtë fillimin

Lehtësisht integrohu me ATS-në tuaj

Importimi i punëve tuaja nga çdo ATS tani është më i lehtë se kurrë. Thjesht zgjidhni ATS-në ose tabelën e punës që po përdorni dhe klikoni në Import.

Filloni të importoni
Bëjeni markën tuaj të shkëlqejë

E bukur
qendër e karrierës

Bëjeni markën tuaj tërheqëse për kandidatët duke përdorur menaxherin tonë të integruar të qendrës së karrierës.

Krijoni faqen tuaj të karrierës falas
Ne përditësojmë aplikacionin tonë çdo javë

Testuar në fushën e betejës

Nga rekrutuesit. Për rekrutuesit. E dini pse produktet tona luhaten? Sepse ne i përdorim ato për iniciativat tona të rekrutimit dhe shtojmë veçori të sugjeruara nga rekrutuesit tanë.

Provoni vetë

Bëhuni heroi i ekipit tuaj të rekrutimit

Dëshironi të mbështesni ekipin tuaj të burimeve njerëzore dhe rekrutimit për të performuar më mirë? Vendosini ato në karierboard.io. Ju do ta bëni jetën e tyre shumë më të lehtë - dhe tuajën gjithashtu.

Bëhuni heroi i ekipit tuaj

+10k të klientëve, kandidatët përdorin CareerBoard.io

Provojeni pa rrezik!