Punësoj për botën e së nesërmes

Jepni rezultate fantastike të shpejta

Provojeni pa rrezik!

Vendosni shpejt faqen tuaj të karrierës dhe filloni të pranoni kandidatët menjëherë!

I besuar nga markat kryesore

Ne e bëjmë të lehtë fillimin

Lehtësisht integrohu me ATS-në tuaj

Importimi i punëve tuaja nga çdo ATS tani është më i lehtë se kurrë. Thjesht zgjidhni ATS-në ose tabelën e punës që po përdorni dhe klikoni në Import.

Filloni të importoni
Bëjeni markën tuaj të shkëlqejë

E bukur
qendër e karrierës

Bëjeni markën tuaj tërheqëse për kandidatët duke përdorur menaxherin tonë të integruar të qendrës së karrierës.

Krijoni faqen tuaj të karrierës falas
Ne përditësojmë aplikacionin tonë çdo javë

Testuar në fushën e betejës

Nga rekrutuesit. Për rekrutuesit. E dini pse produktet tona luhaten? Sepse ne i përdorim ato për iniciativat tona të rekrutimit dhe shtojmë veçori të sugjeruara nga rekrutuesit tanë.

Provoni vetë

Bëhuni heroi i ekipit tuaj të rekrutimit

Dëshironi të mbështesni ekipin tuaj të burimeve njerëzore dhe rekrutimit për të performuar më mirë? Vendosini ato në karierboard.io. Ju do ta bëni jetën e tyre shumë më të lehtë - dhe tuajën gjithashtu.

Bëhuni heroi i ekipit tuaj

Motori i kërkimit i integruar

Ne e bëjmë të lehtë për kandidatët të kërkojnë në të gjitha punët tuaja të hapura

Peshë e lehtë

Faqja juaj e bordit të karrierës është projektuar për të qenë me peshë të lehtë. Sepse është ndërtuar në mënyrë modulare.

Importoni nga ATS-ja juaj e preferuar

Importimi i punëve tuaja nga çdo ATS tani është më i lehtë se kurrë. Thjesht zgjidhni ATS-në ose tabelën e punës që po përdorni dhe klikoni në Import.

Ngarkohet shpejt

Ne optimizuam faqen tuaj të bordit të karrierës për t'i lejuar kandidatët të ngarkojnë shpejt faqet tuaja.

Pult i fuqishëm

Paneli ynë është i thjeshtë për t'u përdorur dhe ju lejon të menaxhoni punët tuaja të hapura, llogarinë dhe faturimin në një kohë të shkurtër

Mbështetje për celular

Punët tuaja do të ngarkohen po aq bukur në desktop sa edhe në celular

Solo, agjenci apo ekip? Ne ju kemi mbuluar.

Solo
Falas
Vetëm për t'ju shtyrë
  • 5 Kufiri i vendeve të punës
  • Faqja e karrierës
Fillo
Nuk kërkohet kartë krediti, anuloje në çdo kohë
Biznes i vogël
€24.90
E shkëlqyeshme për një biznes apo agjenci të vogël
  • 10 Kufiri i vendeve të punës
  • Faqja e karrierës
  • Domeni juaj
Fillo
Nuk kërkohet kartë krediti, anuloje në çdo kohë
Biznesi
€99.00
Gjërat po bëhen serioze
  • 25 Kufiri i vendeve të punës
  • Faqja e karrierës
  • Domeni juaj
  • Përdorues dhe të dhëna të pakufizuara
  • Integrimet në karriera.sh + faqe dhjetra karriera
Fillo
Nuk kërkohet kartë krediti, anuloje në çdo kohë

+10k të klientëve, kandidatët përdorin CareerBoard.io

Provojeni pa rrezik!