Rreth nesh

Çmimet

CareerBoard.io është një aplikacion i fuqishëm i paketës rekrutimi që ju lejon të krijoni faqe karriere, të integruara në ATS, të gjurmoni kandidatët dhe përdoret nga kompanitë dhe startupet e Fortune 500.

Solo, agjenci apo ekip? Ne ju kemi mbuluar.

Solo
Falas
Vetëm për t'ju shtyrë
  • 5 Kufiri i vendeve të punës
  • Faqja e karrierës
Fillo
Nuk kërkohet kartë krediti, anuloje në çdo kohë
Biznes i vogël
€24.90
E shkëlqyeshme për një biznes apo agjenci të vogël
  • 10 Kufiri i vendeve të punës
  • Faqja e karrierës
  • Domeni juaj
Fillo
Nuk kërkohet kartë krediti, anuloje në çdo kohë
Biznesi
€99.00
Gjërat po bëhen serioze
  • 25 Kufiri i vendeve të punës
  • Faqja e karrierës
  • Domeni juaj
  • Përdorues dhe të dhëna të pakufizuara
  • Integrimet në karriera.sh + faqe dhjetra karriera
Fillo
Nuk kërkohet kartë krediti, anuloje në çdo kohë

+10k të klientëve, kandidatët përdorin CareerBoard.io

Provojeni pa rrezik!